Ja fa a la vora quatre anys que varem iniciar la col·laboració del taller d’Accessibilitat amb Càmeres i Acció, una associació que es defineix com “Audiovisuals per a la transformació social”. La seva missió és facilitar l’expressió de les persones a través de la càmera com a eina de transformació.

L’any 2014 començàrem la subtitulació dels vídeos del seu canal de YouTube iniciant un intercanvi on les dues parts ens beneficiem: les persones que participen del taller d’Accessibilitat tenen un material amb que aprendre, millorar la seva tècnica i grau d’ocupabilitat i Càmeres i Acció té un canal més accessible per a les persones amb alguna discapacitat auditiva i la possibilitat d’arribar a un públic més ample de parla hispana.

Aquesta col·laboració també ha donat fruit en dues audiodescripcions per a persones amb discapacitat visual, com per exemple aquest vídeo del projecte Baobab

Actualment estem treballant de valent per arribar a actualitzar el seu canal de YouTube (amb més de 150 vídeos). Ens acostem als 70 vídeos amb subtítols generats a l’activitat d’AA.