L’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental, va realitzar un festival de Teatre durant els dies 25, 26 i 27 de Juny del 2021. Nosaltres a través del taller d’Accessibilitat Audiovisual que es realitza a la Fundació Els Tres Turons, hi vam poder formar part com a subtituladors.

Durant la seva programació, vam participar sobretitulant en directe una de les obres de teatre, de la cloenda del festival, anomenada: “Mi padre no era un famoso escritor ruso” de Bárbara Bañuelos (Madrid).

Aquesta obra de teatre va ser accessible per a persones sordes gràcies al servei de sobretitulació que ofereix l’empresa Passar Via EI,SL, l’Empresa d’inserció laboral impulsada per la Fundació. Aquesta contempla la sobretitulació de teatre com una línia més dels serveis que ofereix. Una de les usuàries del Taller d’Accessibilitat Audiovisual, Rebeca López, va poder oferir el servei com a subtituladora.

La peça va d’un projecte escènic d’investigació personal i social, una narració que fa una reflexió sobre el cos i el patiment mental. Creada i dirigida per Bárbara Bañuelos.

Aquesta obra com moltes altres continuem treballant per fer-les accessibles per a persones sordes, mitjançat programas específics que fan que es pugui sobretitular en directe i gaudir de tot tipus de continguts audiovisuals.