“Los sonidos del Silencio”

“CODA: Los sonidos del silencio”, una sessió accessible per a persones sordes a la sala Bosque Multicines de Barcelona organitzada per l’associació Inclús Festival.

Arran del conveni de col·laboració d’aprenentatge i servei entre el Festival Inclús i la Fundació Els Tres Turons, el taller d’Accessibilitat Audiovisual del Servei d’Inserció Laboral vam assistir a la sessió accessible per a persones sordes de la pel·lícula CODA. Visita que forma part del procés formatiu, a on vam poder veure i estudiar com treballen els professionals del sector de la subtitulació audiovisual.

Aquesta sessió accessibles és una iniciativa destinada a propiciar que les persones amb discapacitat puguin anar al cinema, en aquest cas, amb subtítols específics amb codis de colors per a les persones amb discapacitat auditiva.

CODA una pel·lícula de la directora Sian Heder basada en la comèdia francesa que es va realitzar fa 7 anys “La Familia Bélier”. Ruby és l’única que pot sentir a la família. Quan el negoci de pesca de la família es veu amenaçat, Ruby està dividida entre el seu amor per la música i la por d’abandonar els seus pares.

Us deixem part de les fotos fetes el dia de l’estrena.