Fa uns mesos vam iniciar una nova col·laboració entre el Taller d’Accessibilitat Audiovisual del Servei d’Inserció Laboral de la Fundació Els Tres Turons i el Festival Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona. 

Enguany s’ha celebrat la desena edició amb un Festival ple de pel·lícules, curtmetratges i documentals, amb l’objectiu de visibilitzar el col·lectiu de persones amb discapacitat física i mental.

Des del taller d’Accessibiltat Audiovisual la tasca ha consistit en fer accessibles per a persones sordes alguns dels documentals i curts projectats en aquesta edició 2022.

S’ha portat a terme des de la metodologia d’Aprenentatge Servei on les persones participants del taller s’han format en noves tècniques de subtitulació oferint a canvi el subtitulat de les peces audiovisuals.

Vam poder assisitir a varies de les sessions que es van realitzar des del  29 de novembre al 5 de desembre i veure la nostra feina projectada a la gran pantalla. , 

El més important és veure que la nostra feina implica una canvi a millor pel col·lectiu de persones amb sordesa. I viure-ho amb ells ha sigut una experiència molt gratificant i enriquidora. Esperem construir un món millor gràcies a l’accessibilitat audiovisual.  

Us deixem part del que vam viure a la inaguració del Festival Internacional Inclús a través d’aquest vídeo!

I per molts anys més puguem seguir creixent amb el Festival Inclús.