NOU CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE INCLÚS FESTIVAL I FUNDACIÓ ELS TRES TURONS.

Iniciant un nou conveni de col·laboració entre l’Associació Inclús i la Fundació Els Tres Turons.  

Col·laboració que neix del  Servei Prelaboral de la Fundació Els Tres Turons, taller d’Accessibilitat Audiovisual en l’especialitat de subtitulació audiovisual des d’on s’ajuda a fer accessibles els continguts d’altres entitats. 

Si hi ha alguna cosa que ens uneix del món del cinema és: l’Accessibilitat.

Les persones amb diversitat funcional, tan física, intel·lectual, sensorial i per trastorns mentals, es troben amb molts obstacles en el dia a dia. 

Treballar per adaptar el seu entorn mitjançant l’Accessibilitat Audiovisual  és una de les prioritats tant del Festival Inclús com del Taller d’Accessibilitat Audiovisual de la Fundació Els Tres Turons.

El Festival Inclús  és un Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que fa 10 anys que, promou les obres audiovisuals la temàtica de les quals sigui la diversitat funcional, amb l’objectiu de donar a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat des d’un punt de vista diferent. I Oferint serveis com:

  • Subtitulació
  • Audiodescripció 
  • Audiodescripció en actes en directe
  • Llenguatge de signes

Tot això fa que Inclús pugui donar a conèixer la realitat del món de la discapacitat, mitjançant un festival audiovisual anual, de curtmetratges, documentals, pel·lícules i produccions audiovisuals. 

Així doncs, s’inicia aquesta nova col·laboració per un món més accessible. 

Si sou una entitat i us interessa que us ajudem en la tasca de fer accessibles els vostres continguts, us podeu inscriure en el següent formulari  Col·labora.